Rendezvények

A Piper’s Communication Kft. 2004 óta rendez különböző rendezvényeket megrendelői számára. Rendezvényszervezésben állandó partnerekkel és egyedi igények és helyszínek mellett állandó helyszíneken dolgozunk. A rendezvényszervezés minden feladatára évek óta bejáratott megbízható partnereink és a saját referenciáink is biztonságot nyújt partnereinknek a tökéletes események lebonyolításához.

fokep_rendezvenyek

Az eltelt 10 évben számos céges rendezvényt, esküvőt, gyáravatót, szerveztünk. Tevékenységünk a rendezvények meghívóinak kiküldésétől a hozzá tartozó sajtórendezvényektől a sport rendezvényekig terjedt. Az elmúlt években nevünkhöz fűződik a Dragon Vitorlás Európa Bajnokság (Balatonkenese), a Magyar Cukor Zrt Silóavató ünnepség (Orbán Viktorral), Vodafone Családi nap, és számos sajtóreggeli és piknik szervezése szerte az országban. Mi szerveztük a Vaillant SOS Gyermekfalu támogatásához kötődő rendezvényeit és a teljes kampányt, a z összes sajtórendezvénnyel együtt.

Állandó partnereink:

  • Rendezvény catering: Café Ponyvaregény
  • Rendezvényeszköz: Patocs Péter; Standline Kft.
  • Egyedi rendezvénybútor: Vargaholtz
  • Rendezvény dekoráció és díszítés: Hangulatház
  • Rendezvény honlap: Moles Béle webdesign
  • Rendezvény PR és szervezés: Live PR Kft

Rendezvényhelyszínek:

Rendezvényeinkről catering ajánlatokat a Cafe Ponyvaregény oldalain talál. Galériát az általunk szervezett rendezvényekről, díszítésekről a Café Ponyvaregény oldalain talál.

megtobb_info_csik_dupla

Születésnapok, céges rendezvények

megtobb_info_csik_dupla

Nagy rendezvények, akár a Miniszterelnökkel

megtobb_info_csik_dupla

Esküvők, szülinapi és családi rendezvények