Vendéglátás

A piaci szegmensben cégünk alapítójának és ügyvezetőjének jelentős szakmai tapasztalatai vannak. Nevéhez fűződik a legendás Zacc Café megjelenésének kialakítása a kilencvenes évek elejéről, a Café Ponyvaregény építészeti és kommunikációs megjelenésének tervezése, és a szentendrei Dunapart Étterem magyarázós étlapjának megírása.

vendeglatas_kep_640x240

2008-ban – immár második alkalommal, mert az első a Bercsényi utcai Café Ponyvaregénmy volt – terveztük a Café Ponyvaregény Kopaszi gáti éttermének belső terét, konyhatechnológiáját, és teljes grafikai megjelenését. Az étteremtervezése során olyan koncepciót kellett követni, amely egyedülálló ötleteket és belső-külső tereket eredményezett a funkció megtartása mellett. Sok éves vendéglátóipari tapasztalatunk minden megrendelésünk teljesítésekor segítségünkre volt.

Tapasztalatunk az iparágban predesztinál minket  rendezvényeink bonyolításában, 3D terveink elkészítésében is, egy jól érthető koncepció kidolgozásában. A technológiai és belsőépítészeti tervezés különböző szakaszaiban szakmai tudásunk alapján kijelölt és jól bevált ösvényeket követünk az egyedi igények figyelembe vétele mellett. Tanácsaink által válnak különlegesség megrendelőink vendéglátóipari egységei.

Sokrétűségünk eredményeként nem csak tereket, hanem megjelenés és koncepció kidolgozását is vállaljuk a grafikai és értékesítőhelyi elemek tervezésével együtt a vendéglátós szakma szabályai szerint.