Történetünk

Cégünk gondolata 1999-ben fogalmazódott meg Magyarországon. A vállalkozást Magyarországon tevékenykedő vállalkozók – akik végigjárták a teljes palettát a kereskedelem és a vendéglátás területén – alapították.

fokep_csillaggal_torteneteu

Tapasztalataikat és ötleteiket az évek során újragondolva létrehozták a Piper’s Olafson Thorsen and Co. Ltd-t amely hivatott volt a több éves kommunikációs és azzal kapcsolatos stratégiai reklám tapasztalatokat áruba bocsátani, nem csak saját vállalkozásaiknak, hanem mindenkinek, akik a piacon tevékenykednek. A vállalkozás elindítói olyan megbízható külföldi kapcsolatot kerestek, akik globalizálódó világukban tapasztalataik és nemzetközi kapcsolataik segítségével értékes támogatást jelenthettek a kialakuló magyar piacgazdaság szereplőinek a marketing kommunikáció területén. A partner, aki folyamatosan támogatja cégünket az Oszlói székhelyű Piper’s Olafson Thorsen and Co., amely tagja a nemzetközi kapcsolatai és partnerei révén méltán világhálózatnak nevezhető SPE Marketing and Communication Groop-nak, Az SPE MC Groop kapcsolatai a világ jelenleg nyolc országára terjednek ki.

És lehet ebből egy szó sem igaz,de kommunikációval foglalkozunk, és a piacon a három név és a régmúlt története kötelező elem mindenki számára…