Sport- sportruházat

A sportruházati piacon jelentős személyes kapcsolatokkal rendelkezik cégünk alapítója. Személyesen irányította a Helly Hansen sportruházati termékek magyarországi piacra kerülését kereskedelmi és kommunikációs vonalon egyaránt.

spor_kep_640x2

A Piper’s és a Helly Hansen sikeres együttműködését jól példázza a termékek jelentős térnyerése a magyarországi sportruházati piacon. Tapasztalatainkat felhasználva együttműködési megállapodást kötöttünk a Live Sport Kft csapatával, amely célul tűzte ki a magyarországi sportmarketing tevékenység kiemelt kezelését, új szakmai és tartalmi reformok bevezetését ebben a hazánkban jelenleg mostohán kezelt speciális piaci szegmensben.

Együttműködésünk első eredménye a Mitre sportmárka shop is shop rendszerének tervezése, és a Magyar Dragon szövetség (vitorlázás) rendezvényeinek kreatív tervezése, eszközeinek gyártása. Részt vettünk a Dragon Vitorlás Európa Bajnokság szervezésében, arculatának megalkotásában. Terveztünk arculatot a TVSK vitorlás sport klub, a Vitorlázó Gyermekekért Egyesület számára. Belekóstoltunk a OTP Lovas világkupa szervezésébe, grafikai elemeinek tervezésébe és gyártásába, sőt sikeresen pályáztunk a 2011. évi Triatlon Világbajnoksággal kapcsolatos arculati és grafikai munkákra.

2008-ban segítettük az Animal márka magyarországi piaci bevezetését, grafikai és arculati anyagainkkal egyaránt. Mi készítettük a RipCurl piaci bevezetésének kampányelemeit Magyarországon.

Az évek során több sportruházati bolt (HH, Mitre, Rip Curl, Animal) tervezését, és kivitelezését is végeztük, különös tekintettel az üzletben szereplő POS eszközök megjelenésére, a külföldi anyavállalatok márkákkal támasztott követelményrendszerére.