Software, internet

Munkánknak ez a része a jövőt vetíti előre. Az egyre inkább teret nyerő digitális megoldások arra késztettek minket, hogy munkatársaink szakmai felkészültségét a számítógépes megoldások irányába fejlesszük.

internet_softvare_kep_640x2

A digitális katalógusok, a zárt webes megoldások, és az internetes kommunikáció ma már alapkövetelmény minden területen. Munkánk során kitűnő kapcsolatot építettünk ki a Fontis Kft-vel, aki egyedi ügyviteli software fejlesztéssel foglalkozik.
Kapcsolatunk tapasztalatai alapján szakmai segítséget nyújtottunk a PIMASZ rendszer fejlesztéséhez, az e-coupon webkliensének fejlesztéséhez, és egy épületgépészeti adatbázis világon egyedülálló megteremtéséhez.

Munkánk során felmerült az igény egy-egy software tervezésekor, hogy olyan felhasználóbarát felületeket tervezzünk a programoknak, amelyek egyszerre alkalmasak a felhasználó számára a tökéletes, funkcionális használatra, de nem okoznak problémát a programozóknak megalkotni a tökéletes software-t. Több ízben terveztünk program felületeket a szerverekhez, és felhasználói konzolokhoz, digitális katalógusokhoz.

Az elmúlt néhány év internetes felületeinek változása szükségessé tette számunkra a wordpress alapú oldalak fejlesztésének elsajátítását. Partnerségi megállapodást kötöttünk a Moles Design-el, aki szakmai segítséget nyújt wordpress alapú weboldalak fejlesztéséhez is.