Rendezvényszervezés

Cégünk állandó partnerével a Café Ponyvaregénnyel vállalja rendezvények szervezést. Az elmúlt 5 évben szinte minden rendezvényötletet megoldottunk. Tartottunk rendezvény Önkormányzatoknak, szerveztünk gyárátadót a miniszterelnök jelenlétében, szerveztünk esküvőt, születésnapot, vállalati meetinget, céges programokat.

rendezveny_kep_640x240

Rendezvény referenciánk és portfólionk a végletekig színes. Vállaljuk egyedi rendezvények lebonyolítását; igyekszünk valami „pluszt” és „mást” hozzátenni. Nálunk bármilyen ötlet megvalósítható, legyen az tűztánc, vagy gyerekzsúr. Bízzák ránk a tényleg személyre vagy cégre szabott szervezést és megvalósítást az ötlet kitalálásától kezdve, a dekoráláson át, az elégedett vendégek elbúcsúztatásáig.

Rendezvényeink helyszíne a Kopaszi gát, vagy a Bercsényi utca, esetleg a Nagytétényi Cziffra Kulturális Központ, azonban jelentős tapasztalatokkal bírunk külső helyszíneken történő rendezvények szervezésében. Amiben igazán otthon vagyunk, az az, hogy az általunk szervezett rendezvények, megnyitók, gyáravatók, vagy bármilyen indokkal létrehozott összejövetel mögött teljes grafikai, PR háttért tudunk felvonultatni.

Rendezvényszervezésben állandó partnereink: