Munkatársaink

Változó korban élünk. Változnak a feladatok, a kihívások, ezért a Piper’s csapata mindig a megrendelőhöz és a feladathoz alkalmazkodik. Akármi legyen a feladat, kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően mindig a legalkalmasabb munkatársat, külső “embert” találjuk meg. Ezért, a lista nem lehet teljes…

fokep_csillaggal_munkatarsa

Náray Richárd (ügyvezető)
1994-ben végzett a CBC vállalkozási és marketing kommunikációs szakán ösztöndíjasként. A Cambridge Bussines College elvégzése után saját gazdasági tanácsadó céget alapított, majd tevékenységét a banki hitelezésre, stratégiai és beruházási tervek készítésére szakosította. 1996-ban elindította saját vendéglátó-ipari vállalkozását, majd 1999-től a kereskedelemben és a marketing kommunikáció területén folytatta tevékenységét. Családja (felesége és három fia, és egy lánya) mellett legfontosabb dolog az életében a Balaton és a vitorlázás.

Őrszigety Éva (irodavezető)
Ő jelenti a cégben az elhivatottságot és a különleges szemléletmódot. Pedagógusként diplomázott, majd Budapesten elvégezte a Gyógypedagógiai főiskolát. Tanulmányainak és beállítottságának köszönhetően olyan emberi tulajdonságokra hívja fel figyelmünket, amire csak a lélekkel mélyen foglalkozó embereknek van rálátásuk. Tanácsai által különlegessé válhatnak munkáink.

Őrszigety Ádám (multimédiatervező, programozó)
A Budapesti Műszaki Egyetem gépészmérnöki karán végzett. Nem ismer lehetetlent. A számítógépes megoldások és az internet zsonglőre, aki megtalál minden elképzelhetőt, ami valaha a világhálón megjelent, minden programot és alkalmazást ismer, ami alapot jelenthet valami különleges megvalósítására a digitális technológia segítségével.

Gábor Attila (külső gyártási tanácsadó)
Egy évtizedes nyomdai, gyártás-előkészítési tapasztalatával mindenről tudja hogyan és hol lehet a legjobban és legolcsóbban legyártani. Mi az alkalmas és nyomdára optimalizált alapanyag, és fejből mondja a legmegbízhatóbb és legjobb minőségű nyomdákat kapacitással és előre lekötött kontingensekkel Magyarország területén.