Munkatársaink

Változó korban élünk. Változnak a feladatok, a kihívások, ezért a Piper’s csapata mindig a megrendelőhöz és a feladathoz alkalmazkodik. Akármi legyen a feladat, kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően mindig a legalkalmasabb munkatársat, külső “embert” találjuk meg. Ezért, a lista nem lehet teljes…

fokep_csillaggal_munkatarsa

Náray Richárd (ügyvezető)
1994-ben végzett a CBC vállalkozási és marketing kommunikációs szakán ösztöndíjasként. A Cambridge Bussines College elvégzése után saját gazdasági tanácsadó céget alapított, majd tevékenységét a banki hitelezésre, stratégiai és beruházási tervek készítésére szakosította. 1996-ban elindította saját vendéglátó-ipari vállalkozását, majd 1999-től a kereskedelemben és a marketing kommunikáció területén folytatta tevékenységét. Családja (felesége és két fia, és egy lánya) mellett legfontosabb dolog az életében a Balaton és a vitorlázás.

Őrszigety Éva (tanácsadó)
Ő jelenti a cégben az elhivatottságot és a különleges szemléletmódot. Pedagógusként diplomázott, majd Budapesten elvégezte a Gyógypedagógiai főiskolát. Tanulmányainak és beállítottságának köszönhetően olyan emberi tulajdonságokra hívja fel figyelmünket, amire csak a lélekkel mélyen foglalkozó embereknek van rálátásuk. Tanácsai által különlegessé válhatnak munkáink.

Őrszigety Ádám (multimédiatervező, programozó)
A Budapesti Műszaki Egyetem gépészmérnöki karán végzett. Nem ismer lehetetlent. A számítógépes megoldások és az internet zsonglőre, aki megtalál minden elképzelhetőt, ami valaha a világhálón megjelent, minden programot és alkalmazást ismer, ami alapot jelenthet valami különleges megvalósítására a digitális technológia segítségével.

Tóth Annamária (tördelő szerkesztő)
Ő végzi azokat a feladatokat, amelyek alapot képeznek egy nagyobb, átlátást, végiggondolt szerkesztést igénylő produkcióhoz. Habitusa és szakmai tudása alkalmassá teszi akár 500 oldalas különleges szakmai katalógusok tördelésére, és a grafikai alapok begyűjtéséhez elengedhetetlen kapcsolattartásra.

Gábor Attila (külső gyártási tanácsadó)
Egy évtizedes nyomdai, gyártás-előkészítési tapasztalatával mindenről tudja hogyan és hol lehet a legjobban és legolcsóbban legyártani. Mi az alkalmas és nyomdára optimalizált alapanyag, és fejből mondja a legmegbízhatóbb és legjobb minőségű nyomdákat kapacitással és előre lekötött kontingensekkel Magyarország területén.

Kaszta Dénes (külső művészeti tanácsadó, grafikus)
A képzőművészeti főiskolán végzett grafikus. Minden, amit csinál szép… Igazi művész. Öt lehet előhúzni a kalapból, ha nincs ötlet, de az eredmény kötelező. Művészeti gondolkodását kreativitás és gyakorlati tapasztalat teszi teljessé a reklámgrafika területén. Azon ritka emberek egyike, akik térben is látnak, hogy ez mit jelent a legjobb, hogy ha kipróbálják.

Dr Seidl Gábor (külső épületgépészeti tanácsadó)
Az épületgépészeti szakma szakmailag elismert vezető egyénisége. Általa vált lehetségessé, hogy kommunikációs munkák mély szakmai ismeretekkel alátámasztva meghatározó megjelenést biztosít partnereink számára a kommunikációs piacon. Szakmai felkészültsége, gazdasági tájékozottsága megnyugtató alapokat jelent számunkra, épületgépészeti szakmai kiadványaink szerkesztéséhez.