Kommunikáció

Marketing kommunikációs stratégiák és akciótervek kidolgozása, a felhasználók és a piac igényeink teljes felmérése mellett. Az általunk végzett kommunikációs tervezési feladatok pontos képet adnak a megrendelőnek a lehetséges eredmények, és a várható piaci fogadtatásról egyaránt.

fokep_csillaggal_kommunicat

Munkamódszerünk a kommunikációra épül, minden lépésünket egyeztetjük partnereinkkel. Kiemelt kapcsolattartóink által a megrendelő és cégünk között folyamatos az egyeztetés. Az általunk kidolgozott tervek egy adott időszakra, esetleg kampányra, termékbevezetésre, image kampányra szólnak. A feladat végrehajtása során minden esetben mérjük az elért eredményeket, és figyelembe vesszük a partner financiális lehetőségeit is.

Miközben a feladatra fókuszálunk, minden esetben kiemelt figyelmet fordítunk a megjelenések platformjaira, a megcélzott közönségre. Folyamatos riportjainknak és a bevált kontroling folyamatoknak köszönhetően bármikor változtatni tudunk taktikai elképzeléseinken akár a kampány közepette is.

Kapcsolatunk a Live Pr Kft-vel lehetőséget kínál partnereink számára offenzív PR kampánnyal támogatni marketing stratégiáit.