Kiállítás tervezés, kivitelezés

Cégünk egyik alapvető tevékenysége megalakulása óta egyedi kiállítási standok tervezése partnereinek. Az általunk tervezett kiállítási standok mindegyike egyedi és megismételhetetlen.

fokep_csillaggal_kiallitas_

A tervezés során fókuszba kerül a termék és a funkcionális megjelenés különleges ötvözete. Standjaink eddig három alkalommal is elnyerték az adott kiállítás díját a stand egyedei megjelenése, funkcionalitása, kreatívsága és szépsége alapján.

Az általunk nyert díjakról itt részletesen olvashat:

megtobb_info_csik_dupla

Az általunk tervezett és épített kiállítási elemek mindegyike egyedi kialakítású. A mögöttünk álló kiállítás építéssel foglalkozó vállalkozások a szakma évek óta elismert képviselői, általuk nem csak Magyarországon, hanem nemzetközi helyszíneken is tervezünk és építünk kiállításokat megrendelőinknek.

Kiállítási referenciáinkat itt tekintheti meg:

megtobb_info_csik_dupla

A kiállítási területek létrehozásánál szolgáltatásaink a helyszínválasztástól a tervezésen át  a kulcsrakész átadásig terjednek. A kiállítások építését követően a kiállítás ideje alatt a terület teljes catering és technikai karbantartását, takarítását is vállaljuk. Nemzetközi tapasztalatainknak köszönhetően lehetőségünk van külföldi helyszíneken lévő kiállítások menedzselésére a területbérléstől kezdve a bontásig.