Kiadványszerkesztés

A marketing kommunikáció szinte minden eszközéhez hozzá tartozik a nyomdai anyagok, kiadványok szerkesztése. A Piper’s Communication Kft. Megalakulása óta, munkatársai még régebben terveznek, nyomdai előkészítenek, tördelnek és fővállalkozóként nyomdai termékeket állítanak elő partnereik teljes megelégedésére.

 

fokep_csillaggal_brossura

Az évek során a kisméretű szóróanyagoktól egészen a négy-ötszáz oldalas termékkatalógus előállításán is dolgoztak már. Az általunk tervezett kiadványok jelentős részénél a különleges egyedi megoldásokat és a funkcionalitást mint tervezési és gyártási alapelv tekintjük.

Erősségünk, hogy egy kiadvány tervezésénél nem csak a nyomdai anyagot vesszük alapul, hanem a perifériában látható támogató eszközök megjelenését is. Számunkra fontos hogy egy-egy kiadvány tökéletesen illeszkedjen a vállalkozás által képviselt világba.

A kiadványok szerkesztésekor nem csak a kiadvány megjelenését készítjük el, hanem az értékesítés támogatásra alkalmas egyéb eszközök struktúráját is felállítjuk, hogy a megrendelőnek a jövőben ne csak egy kiadványra keljen koncentrálni, hanem komplett rendszerben gondolkodhasson.