Épületgépészet

Kapcsolatunk az épületgépészeti szakmával a második évezred elején kezdődött. Külső tanácsadónk Dr Seidl Gábor által olyan a szakmában meghatározó cégek kommunikációját bízták ránk, akik szemléltetik a piaci megjelenés sokrétűségét, és szakmai kihívást is jelentenek.

epuletgepeszet_kep_640x240

Jelenlegi ügyfeleink között tudhatjuk a D-ÉG Zrt-t, a Helios-t (Kamleithner Kft.), a BWT Hungária Kft, a Vaillant Saunier Duval Kft-t, a Ferenczi Épületgépészeti Kft-t.

Az épületgépészeti piacon való jelenlétünket, olyan rendezvények, társulások, szakmai szervezetek kommunikációjával támogatjuk, mint a Magyar épületgépészet napja (web megjelenés), vagy a Kéményjobbítók honlapja. Munkánk során több alkalommal nyertünk díjakat az általunk tervezett és kivitelezett kiállítási standokkal, üzlethelyiségekkel. Az évek során munkatársaink beletanultak az épületgépész szakma rejtelmeibe, piaci viszonyaiba, amely tudás jelentősen segíti a gördülékeny kapcsolatot megrendelőinkkel.

Az eltelt 12 évben folyamatosan képeztük magunkat szakmai tudásunkat ebben a piaci szegmensben, azért hogy piacvezető kommunikátorokká válhassunk hazánkban ezen a területen.