Díjak, elismerések

Az évek során cégünk több díjban és elismerésben is részesült. Büszkék vagyunk eredményeinkre, és partnereinkre, akikkel együtt dolgozhattunk ezekért. Kiemelten említést érdemelnek megrendelőink, akik lehetőséget biztosítottak számunkra az elismerések eléréséhez.

fokep_csillaggal_dijak

Helly Hansen év marketing kommunikációja 2004AW
A Piper’s Communication egyik legrégibb ügyfele a patinás mindig megújuló a világon elsőszámú technikai sportruházatot gyártó Norvég Helly Hansen. Kapcsolatunk a magyarországi piaci bevezetéstől napjainkig meghatározó mind tapasztalat mind pedig szakmai fejlődés tekintetében. 2004-ben a Piper’s Communication a Helly Hansen téli reklámkampányával és márkaboltjának megtervezésével elnyerte az év marketing szakembere díjat a Helly Hansen világhálózatán belül.

Hungarotherm Épületgépészeti szakkiállítás szépségdíjas stand 3. helyezett 2004
A díjat annak ellenére nyertük meg, hogy a kiállítási területen az egyik legkisebb, mindössze 60m2 méretű területet rendeztünk be a Helios ventillátorok forgalmazójának. A kiállítási terület különlegessége egy kiemelt totemben elhelyezett ventilátor forgókerék volt, amelynek átmérője meghaladta a másfél métert. A kiállítási terület egyediségét a különleges világító-eszközökkel fénnyel megszórt átlátszó plexi lapokról a terület minden pontjára vetített tervrajzok alkották.

Hungarotherm Épületgépészeti szakkiállítás szépségdíjas stand 1. helyezett 2010
A díjat cégünk a VaillantSaunier Duval Kft által megrendelt 220m2-es standjával nyertük. Munkák eredményeként a Vaillant magyarországi képviseletének kreatív ügynékségévé váltunk, amely kapcsolat a mai napig tart. 

Hungarotherm Épületgépészeti szakkiállítás szépségdíjas stand 1. helyezett 2010
A Vaillant Saunier Duval Kft számára terveztük ezt a különleges többfunkciós kiállítási területet 260m2-n. A kiállítás különlegessége a 6 méter magas világító falak és a plexivel bevont felületek alkalmazása volt. A kiállítás osztatlan sikert aratott a közönség és a látogatók soraiban egyaránt. A kiállítás sikerének köszönhetjük, hogy a Vaillant 2001-óta kreatív ügynökségként, tervezőként, és nyomdaügynökségként alkalmazza cégünket.

Hungarotherm Épületgépészeti szakkiállítás szépségdíjas stand 1. helyezett 2013
A kiállításon a Helios ventilátorok magyarországi képviseletének standjának tervezését és kivitelezését nyertük meg. A munka során a kreatív megjelenés és a többfunkciós stand kialakítása volt a feladatunk. Munkánkat a közönségdíjjal és szakmai díjjal is elismerték. A kiállítás ideje alatt partnerünk a Ponyvaregény Kft biztosította a Catering szolgáltatást, a stand üzemeltetését és a kávézó szolgáltatásait.