Belsőépítészeti tervezés, kivitelezés

Cégünk az elmúlt 10 évben több márkabolt, üzlethelyiség tervezésében, kivitelezésében vett rész. Olyan piacvezető márkákkal dolgoztunk együtt, minta Helly Hansen, a Vaillant, a Sanuier Duvel, vagy a Vodafone. Az elmúlt időszakban több kisebb üzlethelyiség, fogászat kialakítását és tervezését végeztük.

fokep_csillaggal_belsoepite

Cégünk tervezte és kivitelezte a Vaillant és a Sanuier Duval Debreceni, Győri, Zalaegerszegi márkaboltját. Mi készítettük és bonyolítottuk a Café Ponyvaregény Bercsényi utcai és Kopaszi gáti éttermének kivitelezést saját terveink szerint.

Az évek során készítettünk belsőépítészeti tervkoncepciót a Vodafone üzletekre, Budapesti magánházra, lakásra, ügyvédi irodára, de a Vitorlázó Gyermekekért Egyesület Kopaszi gáti úszóművének mólója is a mi nevünkhöz fűzödik.

Az értékesítőhelyi,  vedéglátóipari helységek belső tervezése, és az értékesítés támogató értékesítőhelyi POS felületek megalkotása ma már a marketing kommunikáció egy külön ágát képezik. A sales terület számára már-már elsődleges fontosságú lett a POS anyagokkal való kommunikáció. A Piper’s Communication kampány és általános megjelenéseket termékeknek és egy-egy akciónak egyaránt tervezett már. Nevünkhöz fűződik olyan ügyfelek teljes POS anyagainak gyártása és tervezése mint a HH, az e-coupon, az M-Card, a Ponyvaregény kávézó.

Munkáink során teljes boltberendezéseket és lakások belső tereit is tervezzük.